سفارش تبلیغ
صبا ویژن


عارف، خاتمی و اصلاحات را انتخاب کرد - شهر خوبان


درباره نویسنده
عارف، خاتمی و اصلاحات را انتخاب کرد - شهر خوبان
سید حمید کلانتری
در بهار سال 1335 در همت آباد در 30کیلومتری یزد متولد شدم. حدود سه سالگی از یزد به تهران رفتیم. در آن سالها خیلی ها به دلیل خشک شدن قنات آبادی به تهران و اطراف مهاجرت کردند. دوران ابتدایی در میدان بروجردی زندگی می کردیم.وبعد به خیابان پیروزی و کوکاکولا رفتیم. در فعالیتهای فرهنگی،مذهبی مسجد مسلم ابن عقیل و مسجد حضرت محمد ( ص) که از مساجد فعال تهران و منطقه بودند،تا زمان پیروزی انقلاب اسلامی مشارکت داشتم. بعد از دریافت دیپلم ریاضی در انشکده اقتصاد دانشگاه شهید بهشتی (ملی سابق) پذیرفته شدم. از همان سال اول جزء جمعی بودم که مجموعه فعالیت های مبارزاتی دانشگاه را برنامه ریزی و هدایت می کرد. در سال 56 ازدواج کردم ، حاصل ازدواج 4 فرزند( 2پسر و 2دختر ) می باشد. خدای مهربان را به خاطر داشتن همسرو فرزندانی خوب و همراه همیشه شاکرم. پس از انقلاب یک سال مدیر دبیرستان آذر شدم و از بهار سال 60 به جهاد سازندگی پیوستم. جهاد درسهای بسیار زیادی در امور مختلف به ویژه برنامه ریزی ، مدیریت کار با مردم به ویژه جامعه شریف روستایی نصیبم ساخت. دوسال و نیم معاون ستاد پشتیبانی و مهندسی جنگ و پس از پایان جنگ به عنوان معاون امور اجتماعی وزارت جهاد و بعد معاون ترویج و مشارکت مردمی انتخاب شدم. پس از 4سال ونیم خدمت در این مسئولیت به دلایلی 4سال از جهاد خارج شدم. 2سال به عنوان مشاور وزیر ارشاد و 2سال هم معاون پژوهشی دبیرخانه شوراهای جوانان. با انتخاب آقای خاتمی به عنوان رئیس جمهور در 2 خرداد 76 دوباره به جهاد برگشتم و به عنوان معاون وزیر و رئیس سازمان جنگلها مراتع کشور معین شدم. بعد از 4سال به دعوت دوستان و برادران یزدی و با تصویب دولت به عنوان استاندار یزد منصوب شدم. 4سال و 40 روز هم در این مسئولیت که فضای جدیدی از کار و تلاش در عرصه منطقه ای بود، در خدمت همشهریان خوب و عزیز یزدی فعالیت نمودم و فرصتی فراهم شد تا با نیازها ، استعدادها ، امکانات و محدودیت های توسعه استان از نزدیک آشنا شوم. پس از بازگشت به تهران طی دو سال گذشته به صورت تمام وقت و پاره وقت در دبیرخانه مجمع تشخیص ، به عنوان مسئول کمیته مدیریت و نظام اداری مشغول بوده ام و البته در کنار این موضوع در چند موسسه عام المنفعه و غیردولتی و یکی دو شرکت همکاری نموده ام و حال در خدمت شهرخوبان به عنوان کانونی برای اندیشیدن
تماس با نویسنده


آرشیو وبلاگ
یزد
انتخابات
مناسبت
دیدارها
پیامها
پاییز 1387
تابستان 1387
بهار 1387
زمستان 1386
پاییز 1386
آذر 1387
دی 1387
بهمن 1387
اسفند 1387
فروردین 1388
اردیبهشت 1388
خرداد 1388
تیر 1388
شهریور 1388
مهر 1388
آبان 1388
دی 88
بهمن 88
اسفند 88
فروردین 89
اردیبهشت 89
خرداد 89
تیر 89
مرداد 89
شهریور 89
آذر 89
آبان 89
مهر 89
دی 89
بهمن 89
اسفند 89
اردیبهشت 90
تیر 90
مرداد 90
مهر 90
شهریور 90
آذر 90
آبان 90
دی 90
خرداد 91
مهر 91
آذر 91
آبان 91
دی 91
بهمن 91
فروردین 92
اسفند 91
اردیبهشت 92
خرداد 92
تیر 92
مرداد 92
شهریور 92
مهر 92
آبان 92
بهمن 92
اسفند 92
فروردین 93
تیر 93
مرداد 93
اسفند 93
بهمن 93
فروردین 94
شهریور 94
فروردین 95
بهمن 94
اردیبهشت 95
تیر 95
آبان 95
آذر 95
اردیبهشت 96
تیر 96
آذر 96
دی 96
اسفند 96
شهریور 97
خرداد 97
اردیبهشت 98
تیر 98
شهریور 98
دی 98
بهمن 98
مرداد 99
مهر 99
آذر 99
دی 99
بهمن 99
اردیبهشت 0
تیر 0
خرداد 0
مرداد 0
شهریور 0
بهمن 0
دی 0
خرداد 1
مرداد 1
شهریور 1
خرداد 2
مرداد 2
اسفند 2
شهریور 3


لینک دوستان
یزدنا
یزد فردا
یزدآنلاین
سید محمد خاتمی
توان گستر
رستاق
شهرنیکان
بهارنو
وبلاگ فارسی
لیست وبلاگ ها
قالب وبلاگ
اخبار ایران
اخبار فاوا
تفریحات اینترنتی
تالارهای گفتگو
خرید اینترنتی
طراحی وب

عضویت در خبرنامه
 
لوگوی وبلاگ
عارف، خاتمی و اصلاحات را انتخاب کرد - شهر خوبان

آمار بازدید
بازدید کل :348280
بازدید امروز : 330
 RSS 


 داستان انتخابات ریاست جمهوری یازدهم دارای ویژگیها و فراز و نشیب های خاص خود است. مناظره ها، گفتگوها، فیلم های مستند، مصاحبه با رسانه ها، حضور کاندیداها در جمع هواداران و علاقه مندان، سفرهای تبلیغی به استانها و نهایتاُ تحلیل ها و نظرسنجی ها و نظرسازی ها، هر یک به نحوی توانسته است تأثیری در فضای انتخابات کشور بگذارد.
در این میان دکتر محمدرضا عارف، با اعلام انصراف خود و مسائلی که قبل و حین انتخابات برایش رخ داد، از شرایط و موقعیت ویژه ای برخوردار بود. البته آقای دکتر عارف در سال 84 و 88 هم مشخصاُ آمادگی حضور در انتخابات را داشت، ولی شرایط و رخدادهای آن زمان زمینه را برای ورودش به صحنه فراهم نساخت. اما این بار عارف مصمم و با انگیزه بالا، با تشکیل اتاق فکری از جمعی از همفکران و همراهان خود از حدود یک سال قبل موضوع حضورش را در انتخابات به عنوان کاندیدایی از جبهه اصلاحات دنبال می نمود. ولیکن این حضور را منوط به عدم حضور خاتمی یا هاشمی نموده بود.
موضوع حضور یکی از این دو بزرگوار در صحنه نیز از 3-4 ماه قبل به صورت جدی و به عنوان یک مطالبه اجتماعی در جامعه مطرح گردید. نتیجه همه رایزنی ها بدین جا رسید که آقای خاتمی از آقای هاشمی برای حضور درخواست و دعوت نمود و نهایتاُ آقای هاشمی با احترام به همه درخواست ها و تقاضاها، در انتخابات رسماُ حاضر شد و ثبت نام کرد که متأسفانه با بی مهری بررسی کنندگان شرایط این امکان به عنوان یک حق قانونی از ایشان سلب شد و جامعه را دچار یک شوک سیاسی ساخت.
نهایتاُ دکتر عارف به عنوان تنها کاندیدای اصلاح طلب در صحنه باقی ماند. از آنجا که آقای دکتر روحانی نیز به عنوان کاندیدای مستقل مواضعی نزدیک، متمایل و مورد تأیید جریان اصلاحات گرفته بود، آقای خاتمی به عنوان رهبر جریان اصلاحات، موضوع چگونگی حمایت از یکی از این دو کاندید را به شورای مشاوران خود که جمعی بزرگ و مؤثر از اصلاح طلبان با گرایش و سلایق مختلف در آن حضور دارند، واگذار نمود. و نهایتاُ شورا جمع بندی خود را با تقدیر ویژه از شخصیت دکتر عارف، به بقای دکتر روحانی اعلام نمود.

اما چند نکته مهم از این وقایع:
1-    ائتلاف خواست و مطالبه همه دوستداران و علاقه مندان به جریان اصلاحات بود که در همه سفرها و برنامه ها از هر دو کاندیدا درخواست می شد و کمتر کسی بود که بپذیرد تجربه 84 دوباره تکرار شود.
2-    برای رسیدن به ائتلاف و کاندیدای واحد، وجود یک ساز وکار، یک امر طبیعی و ضروری تلقی شد که با ابتکار عمل آقای خاتمی و پذیرش هر دو نامزد، شورای مشورتی حکمیت را عهده دار شد. هر چند در مسیر بررسی ها و نیل به ائتلاف، پاره ای از رفتارهای غیراخلاقی و حاشیه سازی هایی رخ داد. از جمله انتشار خبرهایی از انصراف آقای دکتر عارف و حمایت آقای خاتمی از آقای دکتر روحانی و موارد مشابه از طرف ستاد و همراهان آقای دکتر روحانی اتفاق افتاد که یک بار آن به تکذیب دفتر آقای خاتمی منجر شد و علاوه بر آن، اعلام زودهنگام نظر و تصمیم شورای مشورتی از طرف آقای کرباسچی و آقای روحانی قدری فضای صمیمیت و رفتار مبتنی بر اخلاق و همدلی را دچار خدشه ساخت که می شد شایسته تر از این عمل نمود.
3-    موضع گیری متواضعانه، اخلاقی و سرشار از احترام دکتر عارف به نظر و خواست آقای خاتمی به عنوان رهبر جریان اصلاحات، نشان از شایستگی، بزرگواری و در نظر گرفتن مصالح ملی و وحدت اصلاح طلبان و نهایتاُ وفاداری بالای ایشان به عهد و پیمانش بود. آن هم در شرایطی که ایشان در کوران سفرهای استانی از این استان به آن استان در سفر بود و در سفرها با اقبال وسیع مردمی رو به رو شده بود و موج خوبی در دفاع از حضور اصلاح طلبان در انتخابات به وجود آورده بود.
4-    به نظر می رسد اینک عارف صادقانه و ایثارگرانه و با مقابله با هرگونه هوای نفس و مقام خواهی شخصی، موضع خود را اعلام نموده است و متقابلاُ انتظار می رود بزرگواری و برخورد توأم با احترام، صداقت، تواضع، سعه صدر و جلب مشارکت و همراهی در ادامه مسیر، از آقای دکتر روحانی و دیدگاه های وی به خوبی عیان گردد و جامعه علاقمند به هر دو کاندیدا و بزرگان اصلاحات و سازندگی، با آرامش و انگیزه و امید در صحنه باقی بمانند.
5-    در ادامه هواداران و دوستاران و حامیان هر دو نامزد مسئولیت خطیر و بزرگی در وقت محدود باقی مانده تا فردا شب دارند که منسجم و هماهنگ، با صمیمیت و همدلی، با وحدت و پشتکار و به دور از هرگونه ابهام و سؤال تا آخرین لحظات وظیفه اطلاع رسانی خود را در توجیه مردم و جلب مشارکت آنان به خوبی دنبال نمایند.




نویسنده : سید حمید کلانتری » ساعت 4:56 عصر روز سه شنبه 92 خرداد 21